torsdag 23. desember 2010

God jul og godt nytt år!



Ønsker dere alle en riktig God Jul og et fredfyllt nytt år. Nå er det bare noen timer igjen på jobb, før vi endelig kan puste ut og nyte en lang og deilig juleferie!

søndag 19. desember 2010

Ny helg på vår herlige hytte












Denne helgen har vi igjen vært på vår deilige hytte. Vi storkoser oss der nå. Nå er det kun litt "pusling" innendørs som gjenstår. Så vi nyter oppholdet og koser oss.... Skikkelig jule-hytte har det blitt der nå, ordentlig koselig synes vi. Tok med oss pepperkakene vi har bakt her hjemme, som ungene har pyntet fint med glasur og godteri.
Denne helgen ble dessverre minstejenta syk mens vi var der oppe. Hun har ligget med høy feber både igår og idag. Så nå var det godt for henne å komme seg hjem og legge seg godt under dyna! Så for vi inderlig håpe det går fort over, og at ingen andre i familien blir smittet nå rett før jul!

mandag 6. desember 2010

Snart bare kosen igjen....












Denne helgen har vi igjen vært en tur på hytta. Flere ting er fullført. Vi har montert opp veggreol i stua, salongbordet, hengt opp gardiner, montert kommode og speil i yttergang, håndklehyller, såpedispensere og toa-holdere på badene. I det hele tatt bare kost oss denne helgen. Og nå er det snart klart til å bare nyte det på heltid. Deilig! Ungene har dessuten lekt og kost seg ute i det flotte vinterværet vi hadde på fjellet denne helgen, og snart er det også vår tur til å kunne gå ut og nyte det flotte været som vi satser vi får mer av!