mandag 25. april 2011

En deilig påske er dessverre over for denne gang














Denne påsken har vi virkelig hatt det helt toppers. Påskepyntet og koselig innvendig i hytta. Vi har nå fått på plass kledningen innunder gesimskassene, samt taket oppunder utbygget fra stuen (der hvor terassen kommer etterhvert). Hele hytta er nå beiset èn gang. Det ble utrolig fint med spottere langs hele langveggen ved inngangspartiet, som lyste så fint opp på kvelden. All snøen er nå forsvunnet, og med det kom alt skrotet som i hele vinter har ligget skjult under snøen frem i dagen. Derfor måtte det ryddes og brennes i gammelt materiale. Nå ser det pent og rent ut igjen. Vi har også nytt det flotte påskeværet med avslapping ved hytteveggen og tur med kakao og vafler. Og skattejakt på påskeeggene for barna. Deilig med påskeferie på egen hytte.
Til helgen er det konfirmant her i huset, så da blir det nok å henge fingrene i i løpet av denne uken!

mandag 4. april 2011

Savner hytta allerede........




Kom hjem igår etter en fantastisk deilig helg på hytta, og lengter tilbake allerede! Vi kom opp sent fredag, pakket ut maten og falt til ro. Deilig å senke skuldrene på fredagen etter en hektisk uke! På lørdag våknet vi av oss selv (uten å bli vekket av klokka), deilig! Været var ikke det aller beste denne dagen, solen kom og forsvant litt om hverandre. Men så mye vinter er det ikke lenger. Veldig mye av snøen er smeltet, så nå er det nesten bare "råtten" snø igjen. Så hvis ikke det kommer mer snø iløpet av de neste 2 ukene, tror jeg ikke det blir noe særlig skiføre igjen til påske. Lørdagen ble innedag for alle. Øyvind ryddet, organiserte og ordnet litt i ytterboden, jeg startet med å lage bordkortene til Henrik sin konfirmasjon, mens ungene koste seg med spill og film. På kvelden laget ungene Taco, dette var noe de hadde veldig lyst til. Så deilig å kunne slappe helt av, mens maten ble laget.....(smil).
På søndag våknet vi opp til strålende solskinn og deilig vårvær. Øyvind og jeg gikk oss en lang og deilig tur, før vi ryddet og vasket og dro hjemover igjen. Det var trist å måtte kjøre fra det flotte vårværet og spesielt fordi da vi kom til Larvik kom tåka sigende og fin-været forsvant. Deretter var det kun tåka som gjaldt. Og etter det vi har hørt, har det vært tåkete hele helgen!