søndag 2. januar 2011

En lang og herlig juleferie er dessverre over for denne gang.....

Så var vi hjemme igjen etter en lang og herlig juleferie, for første gang på hytta. Utrolig deilig og fredelig, ikke noe stress og mas. Vi reiste opp på lille julaften etter jobb, og reiste ikke hjem før 1. nyttårsdag. Savner hytta allerede!
Julaften ble feiret med mine foreldre, og kjæresten til eldstejenta. Så vi var 8
tilbords. 2. juledag reiste Emilie og Jonas hjem. 3. juledag fikk vi besøk av svigers og de ble til 5. juledag. På 4. juledag hadde vi besøk av "hytte-magasinet", utrolig spennende og veldig morsomt. De var hos oss i over 5 timer. Vi ble intervjuet og de tok mange fine bilder. Reportasjen er om hvordan det å feire julen på hytta......artig!
Ellers fikk vi stått litt på langrenn, Øyvind og ungene tok seg også en tur i slalombakken. Mye tur og mye kos har vi hatt denne julen. Anbefales på det sterkeste! Deilig å endelig kunne være på hytta uten å måtte jobbe på den. Fikk hengt opp litt knagger og gjort ferdig garderobeskapet på rommet til Mathilde. Nyttårsaften blåste vi nesten bort, så vi var veldig i tvil om vi i det hele tatt skulle våge å skyte opp raketter. Nabohytta gjorde det, så vi tok sjansen vi også. Men vi passet på å gå langt vekk fra hyttene slik at det ikke skulle utgjøre fare! Det gikk heldigvis bra....
Men nå er dessverre slutt på juleferien og tilbake til hverdagslivet igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar