mandag 23. november 2009

Verandadøren på plass
Denne helga ble noe amputert. Siden Øyvind var på julebord på fredag, kom vi oss ikke opp på hytta før på lørdags formiddag. I strålende solskinn startet vi arbeidsøkten med å sette inn verandadøren og kle rundt den. Når vi var ferdige stod vi fornøyde og betraktet, men vent.... her var det noe feil! Vi hadde glemt å sette opp vannbrettet over døra! Et skritt frem og to tilbake. Øyvind tok da avgjørelsen at å rette det opp det tok vi dagen etter. Vi fortsatte derfor med å kle østveggen (langveggen bak). Dette fortsatte vi også med på søndag, samt å få rettet opp i feilen vi hadde gjort dagen før. Vi fikk også hengt opp noen bord oppunder gesimsen på østveggen. Her må det nok beises noen flere bord før vi kan fortsette med det. Øyvind skal ta turen opp igjen iløpet av neste helg og være der noen dager utover i uka. Han skal være der å ta imot isolasjonen. Det blir noen helger hjemme etter det. Skjer så mye nå før jul. Men vi håper på å få tatt en tur opp i romjulen for å begynne med isoleringen. Vi får se.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Dere bygger familiehytta dere også?
  Vi har jo bygget det på Furutangen modell utvidet osen. Hvilken modell bygger dere?
  Hos oss er det mange Familiehyttter, er det det hos dere?
  Ser dere bor i Østfold vi bor i halden.

  SvarSlett
 2. Hei Ann-Charlotte
  Ja, vi bygger familiehytta vi også. Valget vårt falt på FH113 Geilo med noen endringer. Bl.a. større stue/kjøkken - ekstra uttrekt tak, åpen himling i stue/kjøkken, samt ekstra bod utvendig.
  Vi skal jo gjøre alt selv, så det er nok å ta tak i. Men det er både spennende og morsomt!
  Det er selvfølgelig ikke alltid like festlig, når været ikke er på vår side, og det er det endel av nå på høsten, for å si det sånn. Men nå er vi heldigvis snart ferdig utvendig. Vi ser frem til å kunne begynne inne.
  Dere har jo fått det riktig så fint. Må være deilig å kunne ta hytta i bruk. Ser frem til det.
  Vi bor i Østfold ja, nærmere bestemt Fredrikstad. Så verden er jammen ikke stor...
  Ha en fortsatt fin uke.
  Mvh. Ann-Christin

  SvarSlett