mandag 24. mai 2010

Torvtaket på plass

Denne pinsehelgen har blitt brukt flittig til hyttebyggingen. Med god hjelp fra pappa er torvtaket nå på plass, tusen takk for det. Utrolig fint ble det også.
Jeg har beiset den siste veggen utvendig, så nå er det kun gavlene som gjenstår. Innvendig er nå ytterste gangen ferdig panelt, og taket er også ferdig. Innerste gangen er også påbegynt med panel. Taket på gjesteromme og rommet til Emilie er malt med 3.strøket. Så nå er det klart til å legge gulvet der. Har også beiset resten av veggene på gjesterommet med drivved. Denne helgen har vi også solgt byggevogna vår. Vi måtte derfor rydde denne og flytte alt inn i hytta. Heldigvis er det nå varmere i været så vi har laget istand et provisorisk badeværelse og kjøkken inntil videre. Minstejenta hadde denne helga med seg en venninne, de har koset seg både inne og ute. Deilig med fin-vær. De har badet i sprederen, laget vafler og vært i full vigør.

4 kommentarer:

 1. Hei

  Grattis med å ha fått på plass torvtaket!

  Kan jeg får spørre om hvor lang tid det tok å legge det? Hvor mange personer/timer?. Hvilken torvtype har dere valgt og til hvilken m2 pris?

  Vi skal legge vårt tak så snart veien oppover ikke har telehiv-restriksjoner lenger. :)

  mvh

  Toril

  SvarSlett
 2. Hei! Vi er flere som lurer på dette, lurer også på hvor lang leveringstid vi kan regne med? Vi vil ha torvtaket på plass så snart hytta er oppe og klar for det :-)

  SvarSlett
 3. Hei Toril
  Det tok 2 timer å lesse torvsekkene av bilen (å få de på taket) Deretter ca. 2 timer til å legge sekkene på plass og etterfylle mellom sekkene. Det er fordel å legge sekkene på plass med engang dersom sjåføren har tid til det, dette hadde ikke vår sjåfør. 2 personer la torva på taket. Er ikke sikkere på torvtypen. Men leverandøren er Nittedal torvindustri, prisen var kr. 184,- m2 inkl. transport.

  Hei Karibt
  Vi fikk beskjed om 14-dagers leveringstid.
  Lykke til begge to.
  Klem fra Ann-Christin

  SvarSlett
 4. Takk for nyttig info Ann-Christin!

  SvarSlett