søndag 4. juli 2010

Byggehelgen ble ikke helt slik vi hadde tenkt.....

Det startet bra. Kom som vanlig opp på fredag og fikk installert oss. Ungene ble ikke med denne gangen, for de er på ferie hos "mormor & morfar".
På lørdag fikk Øyvind borret hull til alle spottere som vi skal ha i taket, og fikk satt inn disse. Jeg beiset videre på flere takbord, 3. strøket i taket i den ytterste gangen og begynte med å behandle veggene i soveromsgangen.
Øyvind fortsatte med å sette opp sponplater på det andre badet. Så skjedde det.....
Jeg stod inne og beiset, Øyvind var ute og skulle dele en sponplate med sirkelsaga. Og av en uforklarlig grunn gikk det så fullstendig galt! Sirkelsaga "løp løpsk" og dette førte til at Øyvind skadet seg stygt på venstrearmen. Jeg hørte bare et forferdelig skrik ute. Slapp alt jeg hadde i hendene og ilet til. Der stod han full av blod og så helt forferdelig ut! I hui og hast bar det avgårde i bilen. Etter avtale med 113 skulle vi bare kjøre på og møte ambulansen. Etter ca. 25 minutter møtte vi ambulansen, de forflyttet han over dit og kjørte avgårde med ham til sykehuset i Skien. Jeg stod igjen helt uvitende om hvor ille eller hvor "bra" det hadde gått. Jeg måtte kjøre tilbake til hytta, rydde opp, pakke sammen og låse. Deretter var det å sette seg i bilen å kjøre til sykehuset. Og denne turen skal jeg hilse og si føltes utrolig lang. Mange tanker som svirret rundt i hodet da gitt!
Han er nå operert og ligger på sykehuset. Jeg valgte å ta inn på hotell, siden jeg ikke orket å reise tilbake til hytta i natt. Så nå sitter jeg her og venter på telefon fra Øyvind, når han orker at jeg skal komme bort til ham. (han er temmelig neddopet og "i tåkeheimen" akkurat nå.

5 kommentarer:

 1. Huff og huff, dette var utrolig leit å høre. Ja, sager er slettes ikke til å spøke med. Håper virkelig det går bra med han. Vi krysser fingrene! Stor hytteklem

  SvarSlett
 2. Uff, dette var uhyggelig lesing!!! Jeg har fulgt med på bloggen din siden i fjor. Uhell kommer virkelig når man minst venter det. Håper han har hatt hell i uhell, det ser jo som regel verre ut enn det er noen ganger...men dette hørtes ikke bra ut. Håper på gode nyheter neste gang jeg titter innom bloggen din. Hilsen Vibecke

  SvarSlett
 3. Så trist, håper at det går bra med Øyvinds arm og at han kommer seg fort... Vi tenker på dere!
  Klem fra hyttebyggerene i Sandviken

  SvarSlett
 4. Så ille! Jeg følger også med på bloggen din, men denne gangen var det dramatisk lesing.
  Håper det går bra med ham, og at du snart får visshet. Hytteklem fra hyttebyggere på nabohei på Gautefall

  SvarSlett
 5. Følger også med på bloggen deres. Håper det har gått bra med ham!

  SvarSlett