tirsdag 3. august 2010

Enda nærmere målet.....
Enda en byggeperiode er over. Vi brukte hele den første ferieuken vår på å få gjort enda mer på hytta. Øyvind reiste opp sammen med "svigers" og ungene på torsdags-morgen uken før ferien og fikk utrolig god hjelp til å få gjort ferdig veggene på begge badene, samt at den ene halvdelen av taket i stua ble panelt ferdig. Svigermor tok seg av den siste endeveggen/gavlen som trengte beis. Så nå er hele hytta ferdig beiset. Herlig. Jeg dro oppover på lørdag, og ble så glad da jeg fikk se at hytta var ferdig beiset, og begge badene var klare til å smøres med membran og fliselegging. Tusen takk til mine svigerforeldre for god hjelp!
Vi fikk også besøk av svigrinne og svoger med familie på søndag, og det var kjempekoselig. De hadde med seg grillmat og vi koset oss med god mat og hyggelig samvær.
Ungene har kost seg med både bading og roing med gummibåt og jolle. Gleder oss virkelig til å kunne ta del i dette vi også, på full tid, når hytta er ferdig!

Denne byggeuken ble litt annerledes enn tidligere. Da rollene ble byttet om. Jeg var snekker, med spikerpistol og saging.......Mens Øyvind hjalp til med å holde (med den friske armen). Jeg fikk testet ut min høydeskrekk, dette fordi jeg måtte stå høyt oppe på stillasjen for å få satt opp resten av takbordene! Jeg var klissvåt nede i skoa, for dette var ikke morsomt! Men fy søren så deilig når det var overstått, og veldig fint ble det også! Vi fortsatte med å legge gulv i soverommet vårt og Mathilde sitt. Så nå er det ferdig også. Jeg våknet tidlig hver morgen, så jeg fikk utnyttet dette til å få beiset begge gulvene på soverommene. Så disse er nå klare til å lakkes neste gang. Vi ble også ferdig å panele veggene i stua/kjøkkenet. Dette er nå klart for beising. Så deilig å få gjort såpass mye iløpet av uka. Virkelig fått testet ut mine ferdigheter kan man si. Og må bare si det, jeg var temmelig sliten etter en uke med såpass "hardt" arbeid. Så nå skal det bli godt med litt avslappende ferie. Det trengs virkelig!

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Så utrolig mye dere har fått gjort til tross for bare tre brukbare armer på deling! Ser veldig fint ut alt sammen. Ekstra moro å følge deres prosjekt siden deres hytte er nesten identisk med vår. Lykke til videre med snekringen og så får vi håpe at du slipper å snekre mer i høyden. Kjente meg igjen i din beskrivelse av å holde på på stilaser oppunder taket. Ikke moro. Lykke til videre!!

  Toril :)

  SvarSlett
 2. Heisann

  Artig å lese bloggen din, vi er også i ferd med å nå målet for drømmehytta. Ser at dere også har valgt løsning med mange vinduer. Må være deilig å ha det klart med gardiner. Vi sliter litt med å bestemme oss for løsning, mulig det blir rullgardiner/persienner for å beholde mest mulig utsikt Kjenner oss igjen når det gjelder lakkering, det tar tid og krefter. Vil du se vårt prosjekt kan du gå inn på: www.snarthytte.blogspot.com
  Lykke til videre ! Mvh Grete Sør-Trøndelag

  SvarSlett