onsdag 5. januar 2011

Besøk av Hyttemagasinet
I romjulen fikk vi som jeg nevnte tidligere besøk av en fotograf og en journalist fra Hyttemagasinet. De skulle lage en reportasje om julepyntet hytte for neste jul. (så det blir lenge å vente). Men utrolig morsomt, spennende og koselig at de ville ta turen til oss. De var hos oss i over 5 timer på 4. juledag og tok mange bilder og intervjuet oss. Igår fikk vi tilsendt noen av bildene og de ble så utrolig fine! Kan jo ikke legge ut alle her, men et eksempel håper jeg er greit......

1 kommentar:

 1. Hei

  Grattis med reportasje! Det er moro når andre vil se hvor fint det har blitt (særlig etter så mye egen innsats som dere har lagt ned) Synd vi andre må vente så lenge på å se resultatet, men den som venter på noe godt osv. Kanskje det kommer tidsnok til å "stjele" noen tips til neste års jul :)

  Selv fikk vi bare 2 dager på hytta i romjula. Da dro vi ned igjen fordi vannet var frosset. Veldig upraktisk på en hytte som bare har WC. Viser seg at det antagelig mangler varmekabel noen meter ett sted, men grunneier tar ansvar og fikser det denne uka.

  Ha et riktig godt nytt hytteår!

  mvh

  Toril

  SvarSlett