fredag 13. mai 2011

Innsats forrige helg






Vi fikk endelig vært en tur på hytta igjen forrige helg. Minstejenta hadde med seg ei venninne, slik at hun hadde noen å leke med.
Vi fikk beiset 2. strøket på 3 av veggene, så nå er det kun kortveggen mot nord som gjenstår. Det ble også tid til en deilig tur ned til vannet i det flotte været med vafler og kakao. Jentene vasset litt, men vannet var nok i det kaldeste laget. På vei hjem løp Mathilde litt i forveien. På toppen av veien fikk hun øye på noe hun trodde var en pinne midt i veien, men da hun nesten tråkket over den, rørte den på seg, så hun skrek til! Det viste seg nemmelig å være en hoggorm!! Den lå som en S med hodet i været, klar til å angripe! Vi gikk med god avstand forbi, men nærme nok til å se at den hadde mønsteret på ryggen. Og da vi var vel forbi og tittet bakover hadde den rettet seg ut igjen og krøp videre..... På de 2 årene vi har vært der oppe har vi aldri sett hoggorm, og trodde kanskje at det ikke fantes der oppe, men nå vet vi at DET gjør det!
Vi fikk også endelig hengt opp plissè-gardiner i reste av stuen. Vi har ventet lenge på disse. Endelig fikk tanten min og min mor tak i dem, når de var i Danmark i påsken. (smil). Litt nytt "stæsj" ble også satt på plass.
Det neste prosjektet nå er å få trapp, platting og terrasse. Å få dette klart til sommerferien er målet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar