onsdag 25. april 2012

Nytt kjøleskap

Da vi kom opp på hytta på fredags-kvelden fikk vi oss en lite hyggelig overraskelse! Kjøleskapet/fryseren var kaputt!! Det var glovarmt inne i kjøleskapet/fryseren og all maten måtte kastes! Utrolig kjedelig å måtte kaste en hel søppelsekk med masse god mat, som ikke var noe særlig god lenger...... Da var det bare å komme seg til Skien (som tar i overkant av 1 time hver vei!), tidlig på lørdag for å få tak i nytt kjøleskap. Vi var heldige og fikk et godt tilbud på en utstillingsmodell. Så nå er kjøleskapet fyllt opp igjen og klart for bruk neste gang vi skal opp igjen.
Ellers var det utrolig deilig å slappe av og kose oss resten av tiden vi fikk være der oppe denne helgen. Gleder oss allerede til neste gang vi kommer oss opp igjen.

3 kommentarer:

 1. Hei..
  Virker som dette er et problem.
  Kanskje så ville det ha stoppet uansett,
  men kulde,og miljøvennlige kjøl/frys er ingen god kombinasjon.
  Vi merker at vårt "brummer" mere på vinteren,
  når det er lav temp. kombinert med lav bruk.
  Prøver å holde en innetemp.på 10 grader og det har fungert så langt for kjøl/frys og flatskjerm på vinters tid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Knutine:
   Vi lar varmen stå på gjennom hele uken. Vi bruker hytta mye, og derfor går aldri hytta kald...Vi ønsker ikke å komme opp til en gjennomkald hytte som bruker veldig lang tid på å bli god og varm. Så kulde har nok ikke vært problemet her..... Utrolig kjedelig var det iallefall. Men nå har vi et helt nytt kjøleskap, så da får vi håpe dette holder i maaange år. ;-))

   Slett
 2. Kjedelige greier! Man har mye god mat som man har beregnet å bruke, og så er alt ødelagt... Den korte helga går jo enda fortere når man må ut i sånne uventede ærender. Håper det nye kjøleskapet holder seg lenge!

  SvarSlett