torsdag 22. oktober 2009

Dårlig vær til helgen


Ikke særlig lyse utsikter for helgen må jeg si. Ifølge værmeldingen blir det regn, regn og atter regn, muligheter for sludd i tillegg! Men hva er det man sier? "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær". Godt vi ikke trenger å holde på så mye på taket denne helga da ihvertfall. Blir vel for det meste å "henge" på veggen.....Skal virkelig bli godt å bli ferdig utvendig, slik at vi kan holde på i varmen innvendig. Ser frem til det må jeg ærlig innrømme. Nå som vinteren er rett rundt hjørnet.

3 kommentarer:

 1. Hei på deg!

  God tur på hytta og så håper vi været ikke blir så fryktelig ille!

  Tenkte forøvrig å spørre deg om hvorfor dere bygger på Gautefall(vet at det er veldig fint der :) - er ikke det langt unna Østfold da? Telemarksaner kanskje?

  hilsen Toril (Eks-telemarking)

  SvarSlett
 2. Hei Toril
  Takk for det. Vi hadde en skikkelig ruske-vær helg, men fikk heldigvis gjort litt likevel!
  Da vi var på utkikk etter hyttetomt, hadde vi satt en maksimum reisetid på 3 timer. Men da vi kom og fikk se den fantastiske beliggenheten på Gautefall Panorama, betød ikke en halv time ekstra så mye.
  Det er ingen av oss som har Telemarksaner, men jeg er fra Vestfold. Det var godt å få en hytte som ligger på den "riktige" siden av fjorden.....
  Enig med deg, det er fint i Telemark. Hvor i Telemark er du fra da?
  Klem fra Ann-Christin

  SvarSlett
 3. Hei igjen :)

  Må først få si at dere er skikkelig spreke som setter opp hele hytta selv! Har sagt det før, og etterhvert som jeg leser er jeg mer og mer imponert!!

  Jeg er fra Porsgrunn så det hendte at vi var på Gautefall i oppveksten. Husker en leirskole i 6.klasse der en gang :)Tror det var der jeg prøvde slalomski for første gang også. (sånn 35 år siden eller noe slikt...)

  Ellers har jeg alle mine aner i Vestfold faktisk (Horten) og der ferierer vi hver sommer.

  Sitter på hytta og kommenterer et gammelt innlegg hos deg. Kom plutselig på at du sikkert hadde svart på min forrige kommentar på dette innlegget. Her er det masse snø, tåke og lett yr - vi har dratt frem gjær-saga igjen og lister i stua. Mye puslearbeid på oss før vi er helt ferdig. Har lest ditt siste innlegg om peis. Vi har jo pipa på samme plass så det er ekstra spennende å se hvilken peisløsning dere velger. Vi er fortsatt i tenkeboksen. Skal skrive litt mer om det etterhvert jeg også.

  Ha en fortsatt fin helg - så "snakkes" vi her ute i Cyberspace etterhvert :)

  Toril

  SvarSlett