onsdag 7. oktober 2009

Vinduene lar vente på seg


Vi har siden vi fikk første delen av byggesettet trodd at de største vinduene ville bli ettersendt. De stod nemlig ikke i seksjonene når vi fikk dem. Vi tenkte som så at de var sikkert altfor tunge så de ville komme etterpå. Men det stemte ikke helt....
Det viser seg nemlig at beklageligvis har de ikke blitt bestilt. Så i verste fall kan vi risikere å ikke få dem før tett oppunder jul! De beklaget så mye på Familiehytta og lovet at de skulle gjøre alt hva de kunne for å få de fraktet til oss så raskt som mulig. Det viser seg nemlig at vinduene vi mangler ikke er standard vinduer i Familiehytta-serien. De må derfor spesialbestilles. Så nå må vi bare vente i spenning å se om vi får dem levert tidligere enn rett før jul. Mht. isolering osv. trenger vi å få tettet de hullene som vinduene skal stå i. Vi har derfor blitt enige med Familiehytta at dersom vinduene ikke dukker opp før vi starter med isoleringen, skal vi kjøpe noen plater på deres regning, slik at hytta ihvertfall blir tett.

1 kommentar:

  1. Hei Anki
    Så kjedelig. Dette burde jo ikke være mulig. Skal dere ha vinduslister rundt vinduet ala bilde over? Jeg synes vinduene til Familiehytta blir litt anonyme og kunne tenke meg en litt mer markert innramming.
    Hilsen Bente

    SvarSlett