tirsdag 5. januar 2010

Brrr, det er vinter og det er kaldt!


Nå ser det virkelig ut til at kulda kommet for å bli! Kan ikke si det frister særlig å reise opp til den kalde byggevogna. Kroppen klarer liksom ikke å bli helt varm. Sist gang vi var der oppe, snudde vi og vendte på sengetøyet flere ganger, men kulda satt godt i dynene.

Vi oppdaget enda en ting som manglet på leveranse, nemlig kassetten til skyvedøren. Atter en gang var det en telefon til Familiehytta og de har lovet at denne blir levert sammen med de manglende vinduene i slutten av januar. Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å få satt inn de resterende vinduene, slik at vi kan få tettet hytta helt! Utgangsdøren er nå ferdigmalt av Øyvind, og den ble hvit og fin. Isolert boddør manglet jo også, så den må males når den kommer.

1 kommentar:

  1. Jeg er imponert over innsatsviljen!
    Flott å følge bloggen din. Vi står midt oppe i hyttebygging selv (i Eggedal), dvs det er byggestans nå i vinter, og dessverre ligger vi over et halvt år etter skjema pga mye feil. Men det blir nok en veldig bra hytte til slutt - med mye egeninnstas å snart råbygget er klart for overtagelse.
    Lykke til videre!
    Hilsen Torill

    SvarSlett