fredag 26. februar 2010

Snart er "vinterferien" ommeEtter en uke på fjellet, hadde en relativt utslitt og fornøyd mann et sterkt ønske om å komme seg hjem idag! Jeg reiste oppover med ungene i går, torsdag. Da hadde Øyvind jobbet nesten dag og natt, flinkingen!
Han har nå delt inn med stenderverket i 2. etg. Trukket det meste av de elektriske rørene gjennom stenderverkene. Dette var visstnok en omfattende jobb. Alt av rørene måtte borres gjennom hver eneste stender i alle rom. Han ble ikke helt ferdig fordi vi ikke hadde nok el.rør. Resten må tas neste gang vi skal oppover igjen. Onsdags kveld holdt det på å gå riktig så galt! Natten før våknet Øyvind av at det var iskaldt i campingvogna. Det viste seg at sikringen hadde gått, han måtte da på med varmedressen, og ut i hytta for å slå den på igjen. Så på onsdag, da han var ferdig for kvelden, gikk han inn i vogna. Da kjente han en merkelig brent lukt. Så gikk sikringen igjen! Han fikk ordnet den. Men lukten ble bare mer og mer intens. Han lukket da opp skapet som strømtilførselen kommer inn i vogna fra yttervegg. Og her var det intens lukt, og veldig varmt! Det viste seg at kontakten utvendig hadde "smeltet". Han måtte bare få koblet fra strømmen i full hast og bruke skjøtledning på trommel istedenfor. Så til uka må vi ta kontakt med Solifer for å få tak i en ny utvendig strømtilførsel.
Rørleggeren kom oppover på torsdag og brukte hele dagen der oppe med å feste alle rørene og installasjoner i skapet på det ene badet.
I dag har Øyvind fortsatt med å henge opp noen flere spott-kasser og litt flere stikkontakter. Han har også isolert veggen fra vårt soverom ut til boden. Samt begynt å sette opp plater på det ene badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar