søndag 21. februar 2010

Vinterferie for noen

I snøkaoset på fredag dro vi oppover til fjellet for å fortsette hyttebyggingen. Det var virkelig glatt og guffent å kjøre på fredagskvelden. Opptil flere slet med dårlig skodd biler og hadde skikkelig problemer med å komme seg oppover bakkene. Vi har ikke 4-hjuls dreven bil. Men kjetting var en nødvendighet denne helgen, ellers hadde vi nok ikke kommet oss helt på toppen. Det var ikke måket noe utenfor hytta vår denne gangen, så Øyvind måtte trå til selv. Omsider kom vi oss inn i campingvogna. Nå er det snart bare døra som er synlig under all snøen!
Da vi våknet på lørdagsmorgen og skulle gå ut av campingvogna, hadde det i løpet av natta det blåst igjen, og tettet seg med snø foran døra, skumle saker! Vi kom oss nesten ikke ut...
Gulvet i 2.etg. er nå lagt og isoleringen i hele 2. etg. er nå på plass. Samt de siste stenderverkene mellom begge badene er nå satt opp (her er det endel rør som stikker opp) så denne veggen har tatt litt tid.
Jeg er nå hjemme igjen. Må jobbe i noen dager i vinterferien, mens ungene er hos sin mormor og morfar, og Øyvind skal fortsette med byggingen på hytta. Han skal i begynnelsen av uka få besøk av både rørlegger og elektriker så dette blir spennende å komme tilbake til.

3 kommentarer:

 1. Så flinke dere er! Beundrer pågangsmotet deres i snøføyk og vinterkulde. Til våren får dere lønn for strevet! Imponerende hvor mye dere har gjort i vinter.

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 2. Hei Gry

  Tusen takk for det. Ser virkelig frem til litt varmere dager og lysere tider. Vi synes det er veldig spennende med hyttebyggingen. Det er til tider ganske slitsomt, men tilfredsstillende å kunne se tilbake på, og tenke at vi har gjort alt selv.... Klem fra Ann-Christin

  SvarSlett
 3. Vi var også på Gautefall i helga, og veldig mye vind og snø ja.
  Gøy og følge bloggen din!

  SvarSlett