søndag 7. mars 2010

En deilig helg!


Denne helga har vært helt fantastisk! Helt nydelig vær, godt og varmt og egentlig litt synd å holde på innvendig. Men skal vi bli ferdig, må vi jo bare regne med å holde på innendørs i finværet. Vi har fått gjort følgende denne helga:
Øyvind har gjort ferdig det elektriske (som han kan gjøre, før elektrikeren skal koble det til). Vi har også plastret taket på to av soverommene, samt at jeg har begynt å beise takpanelet. Og her er det mye å beise!!! Vi tok oss også litt tid til å sitte litt ute ved solveggen, kjempeherlig. Flere sånne helger vil vi ha!

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Flott hytte på flott sted!

  Vi holder nettopp nå på å kikke på tomter på nettopp Gautefall panorama. Forhåpentligvis går regnestykket opp til slutt ;)
  I den forbindelse lurte vi på om dere har fått noen pris på rørlegger og elektriker? På samme måte som dere tenker vi også å gjøre klart mye før elektriker kommer.
  Vi forsøker å få i stand et budsjett, men det er vanskelig når det er enkelte kostnader man ikke har anelse om hvor høye kommer til å bli.

  Det er for øvrig veldig spennende å følge med dere.

  Jon og Marianne.

  SvarSlett
 2. Hei,
  Hyggelig at flere har fått opp øynene for Gautefal Panorama. Det er et kjempefint område. Hadde vært hyggelig med flere hyttenaboer.
  Vi har brukt Rørlegger`n i Skien fra starten av. De skulle ha 30000,- for å legge bunnledninger og varmt/kalt vann i grunnen før isolasjon og støping. Det neste de har gjort er å koble alle rørene til koblings punkter for varmt og kalt vann i veggene. Dette skal vi betale time for time + materiale. Pris ukjent, men regner med ca. 20000,- da har de også koblet til alt av klosetter, dusjer osv. Elektriker arbeidet har jeg gjort selv. Dvs. jeg har satt opp alle bokser til stikk/brytere og tak samt spottekasser og trekt alle k-rør med kabel i som skal til. Dette er gjort i samråd med elektrikeren. Elektrikeren må koble alt i sikringssakpet samt alle andre punkter. Pris ukjent. Det kommer jo ann på hvor mange punkter dere skal ha osv, men 60000,- går fort.

  Håper det var til litt hjelp. Lykke til videre i prosessen.

  Mvh. Øyvind og Ann-Christin

  SvarSlett
 3. Kjekt at dere har hatt ei fin og solrik helg - det hjelper godt på (både ser og hører jeg på dere ;-))! Bra jobba begge 2 og lykke til videre, ser stor framgang nå! Hilsen Ålesund

  SvarSlett