søndag 28. mars 2010

Påskeferie - ikke for oss iår.....


Mens andre reiser på fjellet eller andre steder for å nyte påskeferien, er det andre som må jobbe!
Har denne helgen vært en tur på hytta for å fortsette byggingen. Vi har nå fått gjort følgende: Panel på 3 av veggene på soverommet oppe, samt lagt ferdig taket her. Ferdig med å behandle taket og beiset veggene på dette soverommet. Vi har valgt 3 strøk med panellakk hvit (HT090) og 2 strøk med Jotun beis Zen Sand. Vi er anbefalt å lakke over denne beisen, men dette kommer vi ikke til å gjøre før vi er helt ferdig med 2. etg. Ferdig med plastring av tak og vegger i loftsstua og lagt panel på 2 av veggene her. Ferdig med plastring på vårt soverom nede, samt plastret ytterveggen på gjesterommet. Luftelukene er også satt inn på alle soverom, begge badene, men gjenstår i stua/kjøkkenet. Nå er det skikkelig morro å se hvordan rommene begynner å ta form! I morgen er det jobb igjen. Så her er det jammen ikke hvilehjem!

4 kommentarer:

 1. Hei Annki, Merete her på fjelle...
  Bare lurte på hvorfor dere har blitt anbefalt lakk utenpå interiørbeisen ?? på soverom også? Ellers går det fort med dere nå - lykke til videre ! Hilsen oss som nyter gode dager på "nesten ferdi..." hytte.

  SvarSlett
 2. Hei Merete
  Der vi kjøpte beisen, fortalte oss at vi måtte lakke på utsiden av beisen, også på veggene. Pga det kom til å smitte av. Jeg hadde helst sett at vi slapp det, for det blir jo mer jobb. Men hvis alternativet er at fargen smitter av på f.eks. sengetøy som kan "gnisse" inntil veggen, velger vi å lakke. Har du annen erfaring med dette, er jeg åpen for innspill.

  Kos dere på fjellet og nyt fridagene.
  Klem fra Annki.

  SvarSlett
 3. Hei Annki, fikk testet litt beisen i helga..hehe.. Vi sølte masse spaghettisaus over komfyren, rett på panelen + at vi var så uheldig å skvette rødvin oppetter panelen ved vasken. Begge deler vasket jeg av med en HVIT klut med Zalo på, og det gikk faktisk bort det meste, kan se antydning til en liten rødvinsflekk nede ved benkeplata. I tillegg hadde kluten bare merker etter vin og saus, og ikke noe beisfarge nei...Nå har jeg ikke snakket med min fargehandler om dette med lakk utenpå, men som sagt, ikke noe spor etter beis med den gnikkingen som jeg måtte gjøre etter alt sølet vår !!
  Hilsen Merete

  SvarSlett
 4. Hei Merete
  Tusen takk for tilbakemelding. Høres veldig bra ut. Greit å slippe lakkering. Ble veldig lettet nå. Blir liksom mer enn nok annet å styre med. Så det var veldig godt å lese at vi ikke trenger å lakke veggene også. Dere har forresten fått det kjempefint i hytta deres. Utrolig koselig hytte.
  Klem fra Annki

  SvarSlett