søndag 4. april 2010

Vår innsats denne påsken.På den nest siste dagen i påsken har vi fått gjort nye fremskridt i hyttebyggingen. Det er utrolig hvor mye man kan få gjort når man har så mange dager fri!. Etter to og en halv dag på jobb, reiste vi oppover til hytta igjen på onsdag. Da vi kom opp, var det bare å få pakket ut. Skifte til arbeidstøy, og sette igang med hytta. Vi fortsatte me å henge opp flere takbord i 2. etg. (som jeg hadde malt søndagen før). Det holdt til nesten halve loftsstua. Jeg malte noen flere takbord, Øyvind fortsatte plastringen nede i 1. etg. På torsdag fortsatte vi med å henge opp flere takbord. Deretter var det å male enda fler, samt beise kneveggene med Sand Zen i loftsstua. Øyvind begynte å kle inn veggene på vårt soverom med panel.
På fredag fikk vi hengt opp resten av takbordene i loftsstua, samt satt opp den ene endeveggen i loftsstua. Dette fikk også 2 strøk med Sand Zen. Hele taket fikk det 3. strøket med Panellakk, det ble hvitt og fint! Øyvind fortsatte med å kle inn vårt soverom med panel.
På lørdag måtte vi en tur i butikken, mat må man jo ha. Da vi kom tilbake igjen, satte vi opp skilleveggen mellom loftsstua og soverommet i 2. etg. (Henrik sitt) med isolasjon og panel. Fikk beiset dette med 2 strøk beis. Deretter feide og ryddet jeg vekk all "møkka". Nå er det kun behandling av gulvet, sette inn døra, foring i vinduet, samt listing - så går det an å bruke disse rommene! Øyvind ble ferdig med panelet på vårt soverom.
Det er fortsatt endel snø igjen på fjellet, så ungene har storkost seg med akebakker og masse lek i snøen. De synes dessuten det er utrolig spennende at rommene begynner å ta form inne i hytta, og følger ivrig med.
Idag, søndag fikk vi satt opp panel på 2 av veggene på rommet til minstejenta, Mathilde. Øyvind fortsatte med å isolere litt mer på innerveggene, mens jeg ryddet, pakket og vasket oss ut av vogna, før vi satte nesa hjemover. Godt å ha en fridag hjemme før arbeidet kaller igjen.
Gleder oss til å kunne dra oppover igjen og fortsette med byggingen....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar