søndag 31. oktober 2010

En kjærkommen kjøkkenhjelp......
Denne helgen har vi fått uunnværlig hjelp fra kjære svoger Nils Erik (broren til Øyvind). Han jobber til daglig som kjøkkenmontør, så dette er noe han virkelig kan! Og tuuusen takk for det. Det ble så utrolig fint! Han klarte på kort tid (lørdag og søndag) å montere, samt lage kjøkkenet vårt komplett. Herlig!
Nå er det største badet helt ferdig med ALT. Så nå har vi vannklosett, varmt og kaldt vann og dusj, hurra!!! Det er nå vasket ned og klar til bruk.
Det minste badet ble også påbegynt. Jeg skrudde sammen servantskapet og Øyvind fortsatte videre. men dette ble han ikke ferdig med. Så her må det fortsettes neste gang. Han har også ryddet og gjort klart for fliselegging av gangen. Jeg har malt ferdig "skje-skapet", Bufèt-skapet som er satt opp i loftsstua og garderobeskapet på rommet til Mathilde.
Det vi nå har igjen er: Fliselegging av inne-og yttergang, gjøre ferdig det minste badet. Maling av de brune detaljene på kjøkkenet, (unntatt benken). Benken skal oljes. Behandling av stue/kjøkkengulvet, Liste gangene, gjesterom, det minste badet og stue/kjøkken (gulvlistene). Samt vaske ned hele hytta. Så er det klart for bruk, innvendig. Jippi!!!! Peisen og badstuen blir nok ikke gjort noe med før til neste år.

1 kommentar: