lørdag 17. oktober 2009

Interiør er gøy!


Denne helgen har Øyvind tatt med seg svigers for å holde på oppe på tomta. Så innlegg om dette kommer senere i uka.
Jeg fant ut at det er faktisk endel å gjøre her hjemme i huset også gitt! Når man stort sett har vært på hyttetomta hver helg, er det begrenset hva man rekker å gjøre i heimen i ukedagene. Det er ingenting som gjør seg selv!
Forrige uke tok jeg turen til Ikea sammen med ei venninne. Skulle egentlig ikke ha noe spesielt, men det er jo slik med Ikea, jeg finner altid noe! Vet det er litt tidlig, men jeg fant noen fine puter, speil og oppbevaringsbokser i rødrutete stoff, som skal inn på rommet til minstejenta Mathilde. Rommet hennes skal nok gå i rødt, hvitt og muligens panelhvite vegger, eller kanskje antikkhvite. Vi får se.

1 kommentar:

 1. Hei Annki
  Ja, interiør er gøy. Jeg går og gleder meg til vi (eller rettere sagt jeg...)skal starte med innkjøpet av interiør. Tenk her skal vi begynne helt fra starten av og planlegge alt i fra stil og farger.
  Jeg holdt på å kjøpe en gammel skjenk her om dagen som jeg hadde tenkt skulle gjøres om til vaskeservant på badet, men min bedre halvdel var litt usikker på om det var sånn stil vi skulle ha. Det endte som sagt ikke med noe kjøp i første omgang, for vi har også litt problem med lagringsplass.
  Jeg gleder meg veldig til å følge bloggene dine om hyttebyggingen om interiør.
  Ha en strålende helg hjemme.
  Hilsen Bente

  SvarSlett