mandag 12. oktober 2009

Ting tar tid

Atter en helg er over.
Vi kom sent opp på fredag, da rakk vi kun å få pakket ut og satt ting på plass før vi traff puta.
Våknet opp grytidlig på lørdag. Skikkelig kaldt og guffent med snø i lufta. Det var bare å få satt igang! Øyvind holdt på med platene på taket og fikk lagt den ene siden i løpet av dagen, samt startet med shingel-pappen. Jeg konsentrerte meg om å få beiset endel av villmarkspanelet som skal brukes bak takrennene og endegavlene. Jeg fikk også beiset rundt vinduene før jeg ga meg for kvelden. Jeg var da så gjennomfrossen at jeg klarte liksom ikke helt å få igjen varmen!
Hele søndagen lå jeg rett ut og holdt på å fryse bort! Øyvind gikk ut i øs pøs regnevær og fikk satt opp stendere og tettet den ene endeveggen helt opp! Vi har iallefall insett, ikke legg for store planer av gangen, ting tar tid!

1 kommentar:

  1. oi,oi...dette hørtes kaldt ut, ja! Utrolig hva man gjør for å få seg hytte...Er ikke sikker på om "alle" de andre rundt oss skjønner slitet vi er midt oppi..hehe.. Er så sår i muskulaturen i ryggen og i armene etter all hardjobbinga i helga, at jeg kan ikke fatte at jeg kan bli sterkere nå ;) Stå på jenter, jeg skryter av dere alle sammen hver dag til alle jeg kjenner; at makan til kvinnfolk rundt om i landet som bærer, løfter, støyper, gruser, snekrer, maler, flislegger og ikke minst syr i tillegg (Vibeke ;)) har jeg aldri hørt om !!! Kan telle på EN finger de jeg kjenner ! Bra jobba, Annki (håper du ikke har blitt forkjøla...) Hilsen IMPONERT !

    SvarSlett